miércoles, 2 de mayo de 2018

La protecció del medi ambient.

     Fins ací hem vist alguns del problemes del medi ambient com la sobreexplotació dels recursos naturals, la desforestació i la contaminació. Però, què podem fer per a evitar estos problemes o per a reduir-los?

     Bé, per poder explicar què podem fer, farem dos grups, en el primer posarem que coses podem fer nosaltres, i en el segon grup que coses poden fer els països.

     Nosaltres, què podem fer?

  •   Estalviar aigua tancant les aixetes o dutxant-nos en comptes de banyar-nos.
  •   Estalviar electricitat apagan les llums i els electrodomèstics quan no s'usen.
  •   Estalviar combustible agafant el transport públic i no abusant de la calefacció ni de l'aire condicionat.
  •   Despositar el fem als llocs adequats i no tirar res pel vàter.
  •   Respectan la fauna i la flora.
    Què poden fer els països?

  •   Protegir els paisatges declaran espais protegits.
  •   Recuperar els paisatges deteriorats.
  •   Previndre els danys en els paisatges.
  •   Fer ús d'energies no contaminants.
  •   Reduir l'ús de combustibles fòssils.
   TOTS PODEM CONTRIBUIR A MILLORAR ELS PROBLEMES DEL MEDI, AMB XICOTETS CANVIS ACONSEGUIREM GRANS ÈXITS.

 

El calfament global.


   Bon dia a tots i totes!! Hui coneixerem per què es produïs el calfament global, que està molt relacionat amb el canvi climàtic.

   Com ja sabeu, el canvi climàtic és una alteració del elements del clima com la temperatura, les precipitacions o el vents.

   El calfament global es l'augment de les temperatures que està tenin l'atmosfera i els mars. Aquest augment de la temperatura del nostre planeta està produït perque cada vegada hi ha més cantitad de diòxid de carboni a l'atmosfera, i com tots sabeu ja, el diòxid de carboni es un gas amb efecte d'hivernacle que dificulta que el calor que emet el sol isca fora de l'atmosfera, la qual cosa provoca que la temperatura de la Terra cada vegada siga més càlida. Perquè vos podeu fer una idea, al llarg dels últims anys la temperatura ha augmentat 0'8 C. No pareix molt, però aquest augment es preocupant perque això pot fer que canvie el clima del planeta, circunstància que pot tindre conseqüències greus. A més, el gel dels pols es desfà poc a poc i, com ja hem vist, el nivell de l'aigua dels oceans puge i s'inunden les zones costaneres.




La protecció del medi ambient.

     Fins ací hem vist alguns del problemes del medi ambient com la sobreexplotació dels recursos naturals, la desforestació i la contaminac...