domingo, 1 de abril de 2018

Què és la contaminació?

   Què tal? Esteu preparats per a conèixer un altre dels problemes que causa els éssers humans en el medi? Hui vos explicaré què és la contaminació i els tipus que hi ha.

   Què és la contaminació?

       La contaminació consisteix a alliberar al medi ambient substàncies perjudicals que poden alterar la composició de l'atmosfera, de l'aigua o del sòl.

       La contaminació se sol estudiar des de dos punts de vista diferents, des del punt de vista del tips de medi al que afecta; on generalment es distingueixen en l'aire, l'aigua o el sòl; o segons un contaminant en particular i com afecta al medi.

      Nosaltres la estudiarem des del punt de vista del tipus de medi al que afecta. Per això en aquesta entrada coneixereu la contaminació de l'atmosfera i en la seguent la de l'aigua, el sòl, la lumínica i acústica.

      Contaminació de l'atmosfera
     
        És la que afecta l'aire. Es produeix per l'emissió de contaminants atmosfèrics com: amb els gasos que emeten les indústries, els automòbils, els aparells de calefacció, la crema de combustibles,...Afecta de manera global.

                                                                          by tnarik

                                                                                        by Zakysant

   


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

La protecció del medi ambient.

     Fins ací hem vist alguns del problemes del medi ambient com la sobreexplotació dels recursos naturals, la desforestació i la contaminac...